Vyhlašujeme druhý ročník akce Hrníček pro Tebe!

Zář 15, 2023

Udělat radost babičkám a dědečkům v domovech seniorů a dát jim vánoční dárek. Takový je hlavní cíl dobrovolnické akce Hrníček pro Tebe, který v Moravskoslezském kraji opět vyhlašuje Spolek Počteníčko. Zapojit se každý zájemce, který věnuje hrníček na kávu nebo čaj. Může jít o hrníčky starší , které se najdou snad v každé domácnosti nebo i o hrníčky úplně nové, který dárce koupí. Naši spolupracovníci v klubech seniorů i na úřadech pak do hrníčku dají sáček čaje nebo kávy a následně hrníčky zabalí. Zástupci Spolku Počteníčko hrníčky předají v domovech seniorů napříč celým Moravskoslezským krajem tak, aby je klienti našli pod vánočním stromečkem. První ročník Hrníčku pro tebe měl velký úspěch. Skvěle si vedly kluby seniorů v Havířově, Ostravě, Seniorklub Bohumín, Aktivní senioři Bruntálu, Úřad práce Karviná, Magistrát města Havířov a další. Hrníčky jsme předali v patnácti domovech seniorů kraje.Věříme, že by se to mohlo podařit i letos. Hrníček pro Tebe potrvá do 20.listopadu.