Studenti vytvořili přáníčka pro seniory

Říj 3, 2021

Studentům bohumínského Gymnázia Františka Živného se povedla báječná věc. Vytvořili originální přání pro babičky a dědečky v domovech ke Dni seniorů. Obrovský dík patří  studentce Gabce Grillové za nápad a jeho propagaci mezi  vrstevníky ve škole, paní profesorce J. Kaňokové za podporu myšlenky a realizaci v hodinách a hlavně pak studentům, kteří přáníčka skutečně rychle vytvořili. Zapojilo se 250 studentů bohumínského gymnázia. A výsledek je  báječný. Celkem  630  velmi  zdařilých přání, která seniory jednoznačně potěší. Díky aktivitě studentů  uděláme radost klientům v deseti domovech seniorů Moravskoslezského kraje. Přáníčka dostanou  babičky a dědečkové v těchto domovech seniorů: Domov Cesmína Bohumín, Domov Jistoty Bohumín, Charitní Dům pokojného stáří sv. Františka Bohumín, DS Sluníčko Ostrava, DS Iris Ostrava, DS Slunečnice Ostrava, DS Frýdek- Místek, DS Helios Havířov, DS Odry, DS Vítkov.  Vytvoření přání ke Dni seniorů  se stalo součástí  našeho projektu Mezičasy. To ale není podstatné.

Důležité je, že studenti ukázali, že mají nejen výtvarné nadání, ale také srdce.

Jste skvělí !!!