Student v lese skončil na pátém místě

Srp 2, 2021

Projektu Student v lese prémie 100 tisíc korun unikla. První srpnový den o půlnoci skončilo hlasování v soutěži pivovaru Ostravar Nápady z Ostravy. Náš projekt Student v lese se dostal mezi desítku  finalistů a vedl si hodně dobře. Hlasovalo se od 21.června po celý červenec. Naší nevýhodou bylo, že hlasovat mohli pouze lidé starší 18 let. Tím jsme přišli o velkou sílu studentů středních škol. Nicméně velice pomohli senioři, známí, kamarádi a spolupracovníci a nejen z Ostravska. Student v lese nakonec skončil pátý, přitom o třetí místo bojoval náš projekt do poslední chvíle, třetí místo, které zaručuje prémii 100 tisíc korun, nám uniklo v cílové rovince. Ještě v půl jedenácté večer jsme byli třetí. Nakonec jsme se ziskem 618 hlasů skončili pátí. Jeden hlas za čtvrtým pořadím. Bereme si však ze soutěže pozitiva. Okamžitě jsme reagovali na katastrofu  způsobenou tornádem na jižní Moravě a domluvili se, že v případě výhry věnujeme polovinu peněz do obce Hrušky. I když to nevyšlo, je to velké plus. Dalším pozitivem je zjištění, kolik lidí náš projekt podpořilo, kolika lidem se Student v lese lidí.

Dokázali jsme propojit při hlasování generace.

Děkujeme všem, kteří nás podpořili. Jste báječní a skvělí. Student v lese získal přes 600 hlasů a to je paráda!