Spolek Počteníčko se připojil ke Dnům Fajne rodiny v Ostravě

Dub 30, 2023

Téměř padesát subjektů se v Ostravě zapojuje do iniciativy  Dny Fajne rodiny, která potrvá  od 15.5.-18.6. Spolek Počteníčko se připojil svým projektem Mezičasy a některými jeho aktivitami.  Na  středu 24.5. jsme v Alliance Francaise připravili besedu s integrativním koučem na  téma : Senior vnuk- co s tím ?   Následuje oblíbená Dílnička paní Ireny. Kreativní tvoření a výroba šperků z minerálních zlomků čeká tentokrát na žáky Primaškoly Ostrava v pátek 26.5.   Na psaní pohlednic pro klienty  ostravských domovů seniorů pak zveme zájemce  v pondělí a úterý ( 29.5. + 30.5.)  do  Klubu seniorů v Podroužkově ulici v Porubě. Akce začne vždy ve 14,00 a potrvá do 16,00.  My dodáme prázdné pohlednice a senioři , děti a ostatní zájemci na ně budou psát přání k narozeninám. Pohlednice následně předáme do domovů seniorů Slunečnice, Sluníčko a Kamenec. Podrobnosti o dalších programech a akcích najdete na www.dnyfajnerodiny.cz