Počteníčko bude spolupracovat s Moravskoslezskou vědeckou knihovnou v Ostravě

Lis 29, 2019

Máme nového partnera. A ne ledajakého. Dohodli jsme se na spolupráci s Moravskoslezskou vědeckou knihovnou v Ostravě. Je to celkem logické hlavně proto, že máme společnou cílovou skupinu, studenty a seniory a jejich volnočasové aktivity. „Vědárna“ je špičkové pracoviště, které pořádá i řadu besed, přednášek a kurzů. My je budeme rádi propagovat a na oplátku se zase klienti vědecké knihovny dozvědí o našich akcích. Na jaře tam bude i registrační místo naší Křížovkářské ligy. Aktuálně propagujeme jednu báječnou službu, kterou Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě nabízí zdarma. A je šitá na míru seniorům a těm, kteří potřebují pomoci s moderní technikou, sociálními sítěmi apod. Ta služba se jmenuje INFO HELP. Jde o konzultaci s odborníkem o konkrétním problému, který člověk v oblasti moderní techniky potřebuje vyřešit.

Stačí zavolat na telefon 596 118 881, klapka 234. A pak si domluvit schůzku přímo ve vědecké knihovně. Vyzkoušejte !