Klub Ponožka má další účastníky

Srp 20, 2021

Babičky a dědečkové v domovech seniorů Moravskoslezského kraje se opět mohou těšit na dárek v podobě teplých ponožek.  Do Klubu ponožka se zapojují další  pletařky z  klubů seniorů.  Nejaktivnějším  na severní Moravě a ve Slezsku je Senior klub Bohumín, který získal vlnu od dárců  i z Jihlavy a ze Zlína. Báječné jsou rovněž pletařky  z městské organizace Seniorů České republiky  v Ostravě- Porubě. Předaly nám  60 párů ponožek a pletou další.  Přes prázdniny nezahálejí ani seniorky  z Bruntálu či Frýdku-Místku. Záměrem je  letos opět předat  do domovů na severní Moravě a ve Slezsku na 700 párů ponožek.  Je to možné díky podpoře Moravskoslezského kraje. Záštitu nad projektem má náměstek hejtmana Jiří Navrátil. O Klub ponožka je zájem i mimo náš region.

Díky  naší celostátní spolupráci s domovy seniorů a na základě podnětu i práce pletařek  z Bohumína dostanou letos ponožky i senioři na jižní Moravě.