Klub ponožka hlásí rekord

Pro 13, 2023

Dosud největší počet upletených ponožek v pětileté historii.Taková je letošní bilance Klubu ponožka. Šikovné seniorky z klubů seniorů  napříč Moravskoslezským krajem upletly 850 párů ponožek ! Spolek Počteníčko předal ponožky v 15 domovech seniorů na severní Moravě a ve Slezsku , kde zahřejí a potěší babičky a dědečky, kterým bývá často zima na nohy. Část ponožek a čepiček byla určena i dětským oddělením nemocnic v Havířově, Opavě a Krnově. Nejpilnější pletařky byly letos v Bohumíně, Havířově a Bruntálu. Do Klubu ponožka se zapojily tradičně i kluby seniorů z Frýdku- Místku, Městská organizace Seniorů ČR z Ostravy- Poruby, Klub žen Kunčice a také Klub seniorů Straník z Nového Jičína. Ponožky  dodávají i jednotlivé pletařky , například také  z Domova seniorů Kamenec v Ostravě. Klub ponožka je součástí projektu Hodinový vnuk – Mezičasy, který podporuje Moravskoslezský kraj.  Všechny pletařky mají náš obdiv. Děkujeme  pletařkám a všem, kteří nám pomáhají . Letošní rekord v počtu upletených ponožek je Vaše zásluha !