1100 hrníčků pro klienty domovů seniorů

Pro 21, 2023

Druhý ročník akce Hrníček pro Tebe byl opět úspěšný. Celkem dobrovolníci pro babičky a dědečky v domovech věnovali přes 1100 hrníčků na čaj nebo kávu. Organizátoři do každého hrníčku dali sáček čaje nebo kávy a dárkově zabalili. Největší ohlas měla akce v Havířově, kde se do sbírky zapojili
zaměstnanci tamního magistrátu i personál domovů seniorů. Výsledkem bylo úctyhodných 600 hrníčků. Výborný ohlas měla akce také na Úřadu práce v Karviné, mezi zaměstnanci Městského úřadu Bohumín či Gymnázia Františka Živného Bohumín. Hrníčky balily členky Seniorklubu Bohumín. V Ostravě pak byli nejpilnější členové Městské organizace Seniorů ČR z Ostravy- Poruby. Díky tomu potěší hrníčky jako dárky pod vánočním stromečkem seniory v domovech v Havířově, Bohumíně, Dětmarovicích, Ostravě, Hlučíně a Orlové.. Všem, kteří se do Hrníčku pro Tebe zapojili moc děkujeme. Akce je součástí projektu Hodinový vnuk- Mezičasy, který Spolek Počteníčko realizuje díky podpoře Moravskoslezského kraje.